Glarmester I Brønderslev, Aalborg og resten af Nordjylland

Glarmesterfirmaet Bertelsen Eftf. er et af Brønderslevs ældste glarmesterfirmaer og har dermed lang erfaring i branchen. Vores lange erfaring som glarmester gør, at vi kan tilbyde den bedste service til vores kunder. Samtidig arbejder vi udelukkende med anerkendte metoder og materialer, hvilket sikrer den bedste kvalitet. Vi er beliggende i Brønderslev i Vendsyssel og servicerer en lang række private og offentlige kunder i Aalborg og resten af Nordjylland med en lang række opgaver inden for glarmesterarbejde. Vi tilbyder desuden døgnservice via vores døgnvagt.

 

Professionelt glarmesterarbejde i hele Nordjylland

Glarmester Bertelsens Eftf. har værksted og butik i Brønderslev, men vi har opgaver i stort set hele Nordjylland lige fra Støvring til Skagen. Vi varetager en bred vifte af opgaver og kan bl.a. hjælpe med opgaver vedrørende:

... og meget mere!

 

Godt håndværk i højsædet

Vi lægger stor faglig vægt på godt håndværk og servicen er helt i top. Vi har mange års erfaring i glarmesterbranchen og er specialiserede indenfor glasløsninger, især termoruder, spejle, bilruder, og glashylder. Vi holder os konstant opdaterede på nye metoder og teknologier, og bruger udelukkende de mest anerkendte materialer. Vi lægger stor vægt på at opfylde kundens specifikke ønsker og behov inden for glarmesterarbejde.

 

Kontakt din lokale glarmester ved Aalborg i dag

Du er altid velkommen til at kontakte Glarmester Bertelsen for et uforpligtende tilbud, eller en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi udfører blandt andet glarmesterarbejde i følgende nordjyske byer: Brønderslev, Vendsyssel, Aalborg, Nørresundby, Frederikshavn, Hjørring, Dronninglund, Vodskov, Pandrup, Løkken, Blokhus, Hals, Hirtshals, Sæby og Skagen.

 

Kontakt os


Glarmester Bertelsen - Håndværkervej 10, 9700 Brønderslev - Cvr: 27 72 56 78 - T: 98 82 56 00 - E: info@bertelsen-eftf.dk
Sitemap | Cookiepolitik
Top